Select Page

Datum: 11. 1. 2021

Petošolec Rožle Rešek iz PŠ Selca je 1. opravil Pohodniški dnevnik

Za Rožleta Reška zimske razmere niso bile ovira. Kljub zapadlih velikih količin snega ni čakal do pomladi in je v dobrih dveh mesecih osvojil več kot 14 vrhov.

V snegu je prehodil poti na Ratitovec, Lubnik, Dražgoško goro, Križno goro, Stari in Mladi vrh in Sveti Mohor. Pravi, da je bila zelo zanimiva Dražgoška gora, na katero so se povzpeli na božični dan. Na začetku poti je deževalo, kasneje pa je začelo močno snežiti in so doživeli pravo zimsko idilo.

Čestitke in srečno pri osvajanju novih vrhov!

Še vedno lahko pošljete slike z vaših pohodov ali uživanja na snegu, ki jih bomo objavili na spletni strani. irma.prevc@os-zelezniki ali andraz.pfajfar@os-zelezniki.si

 Irma Prevc

 

Datum: 14. 12. 2020

Minil je ravno dober mesec od kar so Pohodniški dnevniki ugledali svet in so prišli tudi v vaše roke. Atraktivno oblikovna knjižica je navdušila mnogo mladih pohodnikov, da so ob spodbudi staršev osvojili že kar nekaj vrhov nad Selško dolino.

Z veseljem je brati vaše odzive, da so otroci sedaj bolj motivirani za hojo in da tudi starši dobite idejo več, kam bi se lahko odpravili. V tem času je še bolj pomembno, da se gibamo na svežem zraku in kvalitetno preživljamo svoj prosti čas.

Letošnja jesen nas je razveseljevala z lepim vremenom, ki ste ga nekateri zelo dobro izkoristili. Na srečo pa so tudi hladnejši decembrski dnevi poskrbeli za zimske radosti in uživanje na snegu.  V galeriji si lahko ogledate nekaj utrinkov s pohodov. Morda pa še koga navdušimo, da se nam pridruži pri osvajanju vrhov v naših krajih.

Irma Prevc